Vacatures

Gevraagd: Invalleidsters en/of studenten  voor onze baby- en peutergroep!

Op de peutergroep lees je boeken voor, speelt met de kinderen toneelstukjes, neemt kinderen mee naar het pontje, voor een ritje met trein, metro of de brandweer, benadert ouders en kinderen met aandacht, begrip, geduld, humor, vastberadenheid en fantasie, vindt het leuk kinderen die ergens moeite mee hebben extra aandacht te geven en gaat leuk met collega’s om.
Op de babygroep vind je het leuk om buiten het verzorgen om aandacht te geven aan de baby’s en dreumesen door middel van andersoortige activiteiten. Liedjes zingen, boekjes lezen, knutselen maar vooral ook ontwikkelingsspelletjes doen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.
Je  bent flexibel als de omstandigheden daarom vragen, staat elke dag vrolijk en geïnspireerd op de groep waar je overzicht en overwicht op de kinderen hebt zonder je stem al te vaak te hoeven verheffen. Verder heb je minimaal opleidingsniveau SPW 4.

  • Denk jij dat je het in je hebt om aan bovenstaande te voldoen? Kan jij (veel) dingen zoals genoemd of denk je dat je ze vlot zou kunnen leren?
  • Vind jij dat je tijdens je werk het kinderen verplicht bent ze een leuke dag te bieden en denk je dat jij ze kan bijsturen in hun gedrag zodat ze nog leukere kleine mensen worden?
  • Heb jij zin om regelmatig op de peutergroep of op de babygroep in Amsterdam Oost te werken en heb je daarvoor ook de benodigde diploma’s?
  • Heb je tijd over naast je studie en heb je benodigde vooropleiding?

Stuur gerust een sollicitatie en een C.V. naar kantoor@kdvokkie.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!